Actueel

’Rien Poortvliet en het boerenleven’ is de titel van de expositie die sinds februari 2018 te bewonderen is in het Boerderijmuseum. Rien Poortvliet werd ook wel de ’tekenende verteller genoemd. Bij het grote publiek werd Rien Poortvliet bekend als tekenaar van kabouters. De werken van Rien Poortvliet zijn tot en met de eerste week van januari 2020 te bewonderen in de Schutstal van het Boerderijmuseum. De expositie wordt omlijst met verschillende activiteiten voor kinderen.

Het hele jaar door zijn er ook wisselende exposities van kunstenaars uit de regio op de deel van het museum. Willem van de Wetering bijt het spits af met opgezette dieren, in juni gevolgd door Geke Compagner (beelden) en een schilderijenverzameling van Wiesenbeek uit Elburg. Vanaf eind september is de geschiedenis van het schaatsen te zien in het Boerderijmuseum.

Reageren is niet mogelijk